Magunkról

 

Cégünk 1998 óta foglalkozik outdoor és hip-hop ruházattal, cipők és kosárlabdák forgalmazásával. Ez alatt a több mint 10 év alatt sokat tapasztaltunk és igyekeztünk mindenből a minőséget és a   versenyképes árat kínálni vásárlóinknak.

Néhány gondolat az általunk forgalmazott márkákról:

- A kosárlabdasporthoz kapcsolódóan a Spalding kültéri és beltéri kosárlabdákat forgalmazzuk. A minőséget mi sem bizonyítja jobban, hogy az NBA és a WNBA hivatalos labdája a Spalding .

- A hip-hop világában jól csengenek az alábbi  márkanevek: Dada Supreme  Enyce, Makaveli Branded, South Pole, Karl Kani amelyeket szintén forgalmazzuk.

- Az Adio cipők inkább a deszkásstílust képviselik. Minden lábbeliben gyógybetét van, amely még kényelmesebbé teszi a járást és egy másik nem elhanyagolható szempont nagyon jól bírják a megpróbáltatásokat.

- A Heavy Tools márka mindkét nem számára, tiniktől a nagyszülőkig kényelmes, sportos viseletet biztosít elfogadható áron.

- Az Eastpak táskák, hátizsákok, övtáskák az egész világon kivívták a vásárlók elégedettségét.

- Egy kicsit más stílusú, de régi márkáink a Lonsdale és az Everlast. A küzdősportokat kedvelők nagy megelégedésére. Az általunk forgalmazott Lonsdale minősége nem azonos az Angliából behozott pár filléres termékekkel. Német licensz alapján készül és garantáltan évek múlva se veszít színéből és az anyaga is megtartja eredeti formáját.